Macbook Reparatie

Macbook reparatie is een vak apart. Wij begrijpen als geen ander hoe vervelend het is wanneer een kostbaar apparaat als uw Macbook plotseling defect is of niet goed meer werkt.

Door onze jarenlange ervaring en kennis kennen we je Macbook als onze broekzak waardoor we hem snel en vakkundig weer aan de praat krijgen zoals jij het liefst wilt dat hij werkt.

Reparatie door experts

Werkt je Macbook niet zoals jij het wilt? Is je Macbook zo traag dat je koffie kunt zetten voordat je iets kunt doen?  Gaat de accu van je Macbook niet meer zo lang mee of nog erger heeft je Macbook waterschade ?

Voor al deze Macbook reparaties en andere problemen met je Macbook kan je gewoon zonder afspraak langskomen. 

Wij zorgen ervoor dat je Macbook weer gaat werken zoals jij het wilt. 

imaccpng

Macbook reparatie

De populariteit van Macbooks zorgt ervoor dat we steeds meer Imac en Macbooks ter reparatie krijgen aangeboden. Wij hebben alle kennis en ervaring in huis om uw Macbook op een professionele wijze te repareren.

Alles wat een raakvlak heeft met Macbook reparatie kunnen we u mee helpen, u kunt dan denken aan het vervangen van kapotte beeldschermen, vervangen van kapotte harde schijven, sensor problemen of Macbook waterschade.

Macbook accu vervangen

Macbooks staan er om bekend dat ze lang mee gaan op de accu. Omdat een accu slijtage gevoelig is word de accuduur langzaam aan minder waardoor je hem vaker moet opladen of nog erger continue in de stekker moet houden. In sommige gevallen gaat een accu ook opzwellen waardoor uw touchpad niet meer werkt, zie foto. Het is dan zaak om het z.s.m. te laten vervangen voordat er ongelukken gebeuren.

Gelukkig is het voor ons een koud kunstje om de accu van je Macbook te vervangen waardoor hij weer lekker lang mee gaat zonder op te laden. De meeste accu’s voor Macbooks hebben we gewoon op voorraad.

Macbook waterschade

Macbook waterschade? Je bent zeker niet de eerste die het overkomt! Reparatie van Macbook waterschade krijgen we regelmatig binnen. Soms is het een kwestie van intern reinigen en alles doet het dan weer. Wat er altijd moet gebeuren is dat er intern gekeken moet worden wat de schade is. Soms werkt een Macbook nog nadat er vocht in is gekomen, echter vaak gaat het dan later alsnog mis omdat het binnen gaat corroderen of nog erger dat er kortsluiting ontstaat. Heb je dus vochtschade aan je Macbook laat het dan sowieso intern nakijken / reinigen.

Wij zijn gespecialiseerd in Macbook waterschade reparaties. Vaak kunnen we je Macbook nog perfect herstellen ondanks dat Apple zegt dat het afgeschreven is. Wij kunnen op chipniveau de eventueel beschadigde moederbord nog gewoon repareren of wat vaak voorkomt je toetsenbord vervangen.

Als je vochtschade hebt zet dan in ieder geval je Macbook uit en zet hem daarna niet meer aan totdat het bekeken is. De kans is zeer groot dat er kortsluiting gaat optreden.