Ipad Reparatie

jarenlange ervaring en deskundigheid, zorgt ervoor dat je iPad reparatie perfect wordt uitgevoerd.  Van iPad glas vervangen tot een nieuwe accu en dat allemaal zonder afspraak.

We maken het bijna sneller dan dat jij het breekt.

Op een beschadigde iPad scherm zit natuurlijk niemand op te wachten.

Uw iPad reparatie is meestal dezelfde dag al klaar en dat zonder afspraak. Kom langs en het word geregeld.

 

 

IPad-Air-PNG-Image1png

Ipad reparatie glas

Vaak kun je nog doorwerken met een gebroken glas of scherm van een iPad.

Toch adviseren wij je je iPad met een kapot scherm tijdig te laten repareren. De losse stukjes glas kunnen immers tot verwondingen in je vingers zorgen.

Wat we helaas te vaak meemaken is dat klanten te lang doorgaan met het gebruik van een Ipad met een kapotte glas waardoor ook het daadwerkelijke scherm eronder beschadigd raakt. Meestal lijdt dit niet tot extra kosten maar het beeldscherm krijgt hierdoor krasjes en vlekken die ook zichtbaar blijven nadat je het glas laat vervangen.

Ipad reparatie batterij

Na jarenlang intensieve gebruik van je iPad zal de accu slijtage vertonen en minder capaciteit hebben. Dit kan leiden tot het uitvallen op bepaalde percentage acculading zonder dat hij eigenlijk leeg was. Of je drukt op de aan knop en er gebeurd niets meer.

Als je niet paar keer per dag je iPad wilt laden of continu de iPad in de lader wilt houden tijdens het gebruik kom dan langs. Compusupply kan je batterij van je iPad weer in orde maken door het te vervangen voor een accu wat weer 100% meegaat.

Wat we soms ook meemaken is dat klanten te lang doorwerken met een slechte batterij. Een slechte batterij kan gaan opzwellen, naast dat gevaarlijk is (brandgevaar) brengt het ook altijd extra kosten met zich mee. Ga niet te lang door met een slechte accu is ons advies.