Computerwinkel Zeist

Compusupply, al 17 jaar uw computerwinkel in Zeist waar u voor alles langs kunt komen wat een raakvlak heeft met IT. U kunt in onze winkel o.a. terecht voor computer reparatie, werkplek inrichting, hulp aan huis, het aanschaffen van een pc of laptop waarbij ook de gegevens van de oude pc worden overgezet.

Wilt u advies over het maken van backups of een ander onderwerp op computergebied dan bent u van harte welkom. Onbezorgd computeren in ons motto.

 

Onbezorgd Computeren
ook voor bedrijven

U kunt bij ons terecht voor alles wat een raakvlak heeft met IT. Vele tientallen bedrijven (van scholen tot administratiebedrijven) doen we al jarenlang de IT voor. Als u eens keer van gedachten wilt wisselen van wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen maak dan  een keer afspraak met ons zodat we vrijblijvend langs kunnen komen om het ter plekke te bespreken.

imaccpng

Onbezorgd Computeren

In onze computerwinkel hebben we nieuwe laptops, refurbished laptops en we stellen natuurlijk computers samen. Of het nu een computer voor thuis gebruik is of de meeste geavanceerde computer voor grafisch ontwerp of gaming, we helpen u graag verder. 

Vele duizenden computers hebben wij al samengesteld ! 

Veel klanten kiezen toch ervoor om een computer of laptop bij de lokale computerwinkel te kopen vanwege de service zoals het overzetten van gegevens of het compleet thuis aansluiten en alles instellen. Mogen wij u ook blij maken met onze service?

Computerwinkel Zeist

Bezoek onze computerwinkel in Zeist voor refurbished of nieuwe computers en laptops van verschillende merken en in verschillende prijs categorieën.

Standaard geven we 2 jaar garantie op nieuwe laptops en computers. Op refurbished apparatuur geven we standaard 1 jaar garantie. Computers en laptops worden altijd gebruiksklaar afgeleverd en indien gewenst met aanvullende diensten  zoals het overzetten van de gegevens van uw oude computer. Eventueel kan de computer thuis afgeleverd worden. Onze technische dienst staat graag (ook naderhand) voor u klaar om uw vragen te beantwoorden of eventuele problemen op te lossen. Mogen wij u ook blij maken met onze service?