Data Recovery

Regelmatig krijgen we klanten in de winkel voor data recovery. Er gaat veel data met waardevolle gegevens verloren. Meeste klanten weten niet dat wij ook professionele recovery diensten bieden om verloren bestanden terug te halen.

Wij hebben inmiddels honderden succesvolle recovery opdrachten uitgevoerd voor onze klanten.

 

Bestanden terughalen

denk je dat je alle data of gegevens kwijt bent ?  Kom dan gewoon even langs zonder afspraak.

Vaak kunnen wij uw verloren bestanden terughalen. Al vele klanten blij gemaakt met onze data recovery diensten. 

 
imaccpng

Data recovery

Regelmatig krijgen we klanten in de winkel voor data recovery. Er gaat veel data met waardevolle gegevens verloren. Meeste klanten weten niet dat wij ook professionele recovery diensten bieden om verloren bestanden terug te halen..

Wij hebben inmiddels honderden succesvolle recovery opdrachten uitgevoerd voor onze klanten.

Door onze ruim 15 jaar ervaring met defecte harde schijven, externe harde schijven en usb sticks kunnen wij meestal de verloren data terughalen middels recovery. 

Zelfs wanneer het lijkt dat de gegevensdrager niet meer te herstellen is kunnen wij u vrijwel altijd een oplossing bieden, zelfs als uw harde schijf defect is.

Let op: maak nooit zelf harde schijven open, dit verminderd de kans op een succesvolle data recovery enorm. Wanneer u merkt dat u moeilijk of niet bij de data komt ga dan niet continu door om de data toch eraf te halen. Dit maakt meestal de toch al defecte gegevensdrager nog meer stuk.

 

Doe (niet) het volgende bij defecte schijven:

Sluit tikkende schijven niet aan
Niet continue proberen data eraf te halen
Voer geen checkdisk uit
Stroomadapter loskoppelen
Nooit harde schijven open schroeven

Diagnose

Van tevoren inschatten hoe succesvol we de gegevens van de defecte harde schijf of andere gegevensdrager kunnen halen is van te voren inschatten heel lastig. Bij defecte harde schijven stellen we altijd eerst een diagnose uit om te kijken wat er mogelijk is om uw verloren bestanden terug te halen. Vaak kunnen we alle gegevens redden wat op de defecte usb stick, harde schijf of andere gegevensdrager staat.

Voor gegevensherstel hebben we een No cure No pay regeling wat inhoud dat u alleen betaald wanneer we een succesvolle recovery voor u kunnen uitvoeren. Wel heeft u altijd onderzoekskosten tussen de E 15 en E 35 incl. BTW. Doorlooptijd is meestal enkele dagen.