iMac Reparatie

Imac reparatie is een vak apart. Gelukkig zijn ze erg betrouwbaar en gaan ze over het algemeen lang mee. Maar zoals elk apparaat kan ook jouw Imac stuk gaan door bv slijtage, stof of kortsluiting. Mocht je Imac niet werken zoals jij het wilt, kom dan langs. Je Imac is bij onze experts in goede handen. Je krijgt altijd minstens 1 jaar garantie op alle uitgevoerde reparaties.​

Wil je dat je Imac goed wordt gerepareerd kom dan langs in onze computerwinkel in Zeist of bel met 030-6932006 voor meer informatie.​

Reparatie door experts

Werkt je iMac niet zoals jij het wilt ? Is je iMac zo traag dat je koffie kunt zetten voordat je iets kunt doen of krijg je rare meldingen ?

Kom dan gewoon langs of bel met 030-6932006 voor overleg.  Wij zorgen ervoor dat je pc weer gaat werken zoals jij het wilt. 

 

 
imaccpng

iMac Reparatie Expert

De populariteit van Apple zorgt ervoor dat we meer en meer Imacs en Macbooks krijgen aangeboden voor reparatie. Van chip problemen tot en met simpele software problemen, wij hebben alle kennis en ervaring in huis om je Apple apparaat op een professionele wijze te repareren en te laten werken zoals jij het wilt. Op alle reparaties krijg je altijd minstens 1 jaar garantie en soms zelfs 2 jaar.

iMac SSD

Een SSD harde schijf in je iMac is een wereld van een verschil t.o.v. een normale harde schijf. Een SSD maakt je Imac veel sneller. Mocht je een Imac hebben van voor 2018 is de kans erg groot dat je nog een normale harde schijf hebt en geen SSD. De harde schijf blijft de trage schakel als het om de snelheid. Heb je een trage Imac en is je Imac van voor 2018 dan is ons advies om er een SSD erin te laten zetten. Uiteraard kunnen wij je hiermee helpen en indien gewenst zetten we alles van je huidige harde schijf ook 1 op 1 over.

Bel of kom langs om de mogelijkheden te bespreken.