Laptop Reparatie

Na duizenden keren een laptop reparatie uitgevoerd te hebben durven we voluit te zeggen dat we elke laptop reparatie kunnen uitvoeren aan uw laptop of Macbook.

Of het nu een defecte beeldscherm betreft of complexe laptop waterschade, we draaien er onze hand niet voor om. U bent met elk merk laptop welkom.

Reparatie door experts

Werkt je laptop niet zoals jij het wilt ? Is je laptop zo traag dat je koffie kunt zetten voordat je iets kunt doen of krijg je rare meldingen ? 

Gaat je laptop accu van je niet meer zo lang mee als je zou willen of nog erger heeft je laptop waterschade ?

Kom dan gewoon langs of bel met 030-6932006 voor overleg.  Wij zorgen ervoor dat je laptop weer gaat werken zoals jij het wilt. 

 

 
imaccpng

Laptop accu vervangen

je laptop accu is slijtage gevoelig.
Als je merkt dat je je laptop vaker moet opladen dan dient je accu te worden vervangen.

Vroeger kon je dit bij meeste laptops dit heel goed zelf doen, tegenwoordig moeten laptops redelijk uit elkaar gehaald worden om bij de laptop accu te komen die vervangen moet worden. Mocht je dit niet zelf kunnen kom langs en het word geregeld. De meeste batterijen hebben we op voorraad en anders is het meestal heel snel geleverd en vervangen zodat je laptop weer lekker lang meegaat op de accu. 

Laptop scharnier reparatie

Een kapotte laptop scharnier komt tegenwoordig heel vaak voor. Dit gebeurd omdat laptops tegenwoordig heel dun zijn en meer van plastic dan van metaal.

Op beide scharnierpunten van een laptop zit heel veel druk op. Soms laten deze verbindingen los of gaan ze kapot. Deze reparatie is meestal heel goed uit te voeren zonder dat de gehele scharnier vervangen hoeft te worden. Kom langs en u hoort direct wat de mogelijkheden en de eventuele kosten zijn voor de reparatie van uw laptop scharnier.

 

Laptop waterschade

Laptop waterschade? Ongeluk zit in een klein hoek. Reparatie van laptop waterschade krijgen we regelmatig binnen. Vaak is het een kwestie van binnenin reinigen en je laptop doet het weer.  Wat er in ieder geval  altijd moet gedaan moet worden is dat er intern onderzocht moet worden wat de schade is. Soms werkt een laptop nog vlak nadat er water in is gekomen, maar vaak gaat het later tocvh nog verkeerd omdat het binnen kan gaan roesten of nog erger dat er kortsluiting ontstaat. Heb je een laptop met vochtschade  laat het dan sowieso intern nakijken / reinigen.

Wij zijn experts in laptop waterschade reparaties. Vaak kunnen we je laptop nog perfect repareren. Wij kunnen op chipniveau de eventueel beschadigde moederbord nog gewoon repareren of wat vaak voorkomt je toetsenbord vervangen.

Wanneer je vochtschade hebt zet dan in ieder geval je laptop uit en zet hem daarna niet meer aan totdat het bekeken is. De kans is zeer aanwezig dat er kortsluiting gaat optreden.